O asociaci Kontakty

Rada Asociace inkasních agentur v novém složení

Od července začíná řídit činnost Asociace inkasních agentur (AIA) nová asociační rada. Prezidentský post obhájil Radek Laštovička.

Červnová valná hromada AIA měla za úkol rozhodnout, v jakém složení bude fungovat řídící orgán asociace po následující tři roky. Volby nebyly nijak dramatické, nesly se v poklidné atmosféře. Posty prezidenta a viceprezidenta obhajovali stávající představitelé Radek Laštovička a Vladimír Vachel. Ti byli jednomyslně potvrzeni i pro nadcházející období.

Jelikož jeden z původních členů rady svůj post neobhajoval, bylo předem jisté, že dojde k nějaké změně. Tou se stal návrat bývalého mnohaletého prezidenta AIA Vladimíra Gazárka. Ten ve svém volebním projevu uvedl, že se chce zasadit o zlepšení komunikace AIA jak směrem k veřejnosti, tak i směrem ke členské základně. Zbylé dva posty obhájili Marek Švehlík a Karol Jurák.

Složení asociační rady:

• Radek Laštovička (EY) – prezident
  • Vladimír Vachel (EOS KSI Česká republika, s.r.o.) – viceprezident
  • Marek Švehlík (Poradenská skupina SAMAK) – člen rady
  • Karol Jurák (Intrum Czech, s.r.o.) – člen rady
  • Vladimír Gazárek – člen rady

Vždy je příjemné spolupracovat s těmi, se kterými se vám dobře pracuje. Protože už tuto společnou zkušenost máme, věřím, že se nám podaří trh mimosoudního inkasa pohledávek zase o něco posunout,“ uvedl Radek Laštovička, prezident Asociace inkasních agentur.